AWL Zakelijk

Ontdek de kracht van gepersonaliseerd leren

Individueel, praktijkgericht, op maat & intensief

Zet de ervaring van uw gemotiveerde en enthousiaste medewerker om in een diploma!

Werknemers die al enige tijd op een specifiek niveau werken, maar nog geen diploma of bevoegdheid hebben, hebben nu de mogelijkheid om hun opgedane kennis en vaardigheden om te zetten in een officieel erkend diploma.

7

Verzilver de ervaring van uw medewerkers

Wilt u uw werknemers de kans geven om hun opgedane kennis en vaardigheden om te zetten in een diploma? Het verzilveren van ervaring is de oplossing! Uw medewerkers kunnen met hun ervaring bewijzen dat ze aan de criteria voor het diploma voldoen, zonder terug te hoeven gaan naar de schoolbanken. De nog ontbrekende onderdelen kunnen ze via gerichte scholing on-the-job leren. Zo kunt u bijvoorbeeld een Mbo verpleegkundige die al jaren op Hbo-niveau bepaalde werkzaamheden verricht, gericht laten leren en oefenen om de nog ontbrekende Hbo Verpleegkunde competenties te behalen. Of denk aan de onderwijsassistent die zijn ervaring wil inzetten om versneld PABO te halen. Investeer in uw werknemers en verzilver hun ervaring!

Effectief opleiden van uw medewerkers met een gepersonaliseerde leerroute

Bent u op zoek naar manieren om uw medewerkers effectief én efficiënt op te leiden? Onze gepersonaliseerde leerroute is het antwoord.

Bij onze aanpak brengen wij eerst exact in kaart wat uw medewerker al weet en kan. Vervolgens stellen we een ontwikkelprogramma op maat op, volledig afgestemd op de mogelijkheden van uw organisatie om te leren.

Uw medewerker gaat aan de slag met door ons aangereikte stof in zijn dagelijkse werk en heeft toegang tot een rijke leeromgeving met online boeken, opdrachten, portfoliosystemen en skillslabs, allemaal op maat ontworpen. Tussentijds krijgt uw medewerker individuele feedback, uitleg en instructie van onze leerregisseur en inhoudelijke expert. Ook vragen wij van tijd tot tijd of uw eigen expert op de werkvloer gericht in actie kan komen, bijvoorbeeld om feedback te geven of een gesprek te voeren.

Is het volledige portfolio gevuld en heeft uw medewerker aantoonbaar aan álle eisen van het diploma voldaan? Dan is het tijd voor een beoordelingsgesprek en erkende diplomering.

Alle kenmerken op een rijtje

Intensieve, persoonlijke maatwerkbegeleiding voor uw medewerkers

Tijdens het traject wordt uw medewerker aan één leerregisseur gekoppeld. Deze leerexpert is het gezicht en aanspreekpunt voor zowel u als uw medewerker.

Onze begeleiding is individueel en op maat: de leerregisseur volgt uw medewerker op de voet om hem of haar direct en passend te kunnen helpen. Dit is waar wij ons nadrukkelijk onderscheiden van andere hbo- en mbo-opleidingen in Nederland. Bij ons krijgt uw medewerker de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient om succesvol te kunnen leren en groeien.

Gerichte en flexibele maatwerkbegeleiding naar een erkend diploma

Onze begeleiding is volledig gericht op de eisen die aan het diploma verbonden zijn, voor vrijwel alle mbo-opleidingen in de zorg, welzijn, educatie en economie en vele hbo-opleidingen in de zorg en educatie.

Het unieke aan onze begeleiding? Uw medewerker leert én oefent op de werkvloer. Zo wordt het geleerde direct in de praktijk toegepast, wat ervoor zorgt dat het beter beklijft. Dit betekent niet dat er geen theorie aan te pas komt. Integendeel, we bieden leermiddelen en skill labs aan die perfect aansluiten op uw medewerker en uw organisatie. Onze begeleiding is individueel en op maat, zodat uw medewerker altijd direct passende hulp krijgt van onze leerregisseur. Kortom, investeer in uw medewerkers met onze gerichte en flexibele maatwerkbegeleiding naar een erkend diploma.

We werken samen aan de ontwikkeling van uw medewerkers

Onze maatwerkbegeleiding voor het behalen van erkende diploma’s werkt het beste als wij samenwerken met uw organisatie. Door onze krachten te bundelen, zorgen we ervoor dat uw medewerkers een excellent leertraject doorlopen.

  • Onze leerregisseur en inhoudelijke experts bieden persoonlijke begeleiding, op maat gemaakte theorie, opdrachten en gerichte feedback.
  • Uw organisatie levert de benodigde voorzieningen en expertise die al aanwezig is in uw organisatie.
  • We zorgen er sámen voor dat ónze theoretische en úw praktische leeromgevingen perfect op elkaar aansluiten ten diensten van het leren.

Wij nemen de regie, zodat uw beschikbare experts op de werkvloer minimaal belast worden. Samen streven we er naar altijd de juiste informatie en begeleiding op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen , zodat het leren intensief en praktijkgericht wordt.

Met deze partijen werken wij al samen

amstelring wijkzorg logo
VodafoneZiggo
Rivas
amstelring wijkzorg logo
VodafoneZiggo
profile tyrecenter
vaco logo
dutch healthtec academy logo
samuelschool logo

Maatwerkprijzen voor uw organisatie

Kosten

Bij Academie Werkend Leren ontzorgen wij u en uw organisatie volledig door onze intensieve begeleiding van uw medewerker tijdens het opleidingstraject. De kosten van deze gepersonaliseerde leerroute zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de voorkennis en talenten van uw medewerker. Onze maatwerkoplossingen beginnen bij een bedrag van €6.105,- (all-in). Wij streven ernaar om ieder leertraject richting een mbo- of hbo-diploma in één jaar af te ronden.

Maatwerkprijs opvragen?

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het opleiden van meerdere werknemers tegelijkertijd? Bespreek dan de mogelijkheden en staffelkortingen met ons. Bij Academie Werkend Leren maken wij graag een op maat gemaakte prijsindicatie gebaseerd op uw opleidingswensen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op voor een perfect passend opleidingsadvies op maat voor uw organisatie. Of u nu een oriënterend gesprek wilt, vragen heeft of een groep medewerkers wilt laten opleiden, onze adviseurs staan voor u klaar. Investeer vandaag nog in de toekomst van uw organisatie!

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00u.