Diploma hbo-verpleegkunde behalen op de werkvloer

door | jan 28, 2020 | Gepersonaliseerde Leerroute, Zorg

Diploma-HBO-verpleegkunde

Verpleegkundigen die hogerop willen, hoeven niet terug naar de schoolbanken.

Vorige maand is Chhetri Ober geïnterviewd door één van de EVC-aanbieders over onze Flexibele Leerroute. Lees hier het volledige interview met Chhetri.

In het interview legt Chhetri uit wat wij specifiek voor mbo verpleegkundigen kunnen betekenen die hun hbo-v diploma willen halen, maar niet terug de schoolbanken in willen. EVC aanbieders kunnen het vakbekwaamheidsbewijs afgeven en indien iemand een diploma wil halen dan begeleidt Academie Werkend Leren de kandidaat bij het voldoen aan alle eisen en begeleidt hem/haar richting de examencommissie.

Flexibele Leerroute

Wij bieden deze flexibele leertrajecten ook aan voor alle andere opleidingen in het hbo en mbo. Voor het verzilveren van de kennis en kunde in een diploma hebben wij afspraken gemaakt met hbo en mbo instellingen.

Chhetri en Paul werden ook door IPD opleidingen geïnterviewd over onze eigen school. In het interview vertellen zij over onze Flexibele Leerroute, een individuele opleiding op de werkvloer. Hier lees je het volledige interview door IPD.

De laatste berichten

De gepersonaliseerde leerroute voor ZZP’ers

Het verhaal van Giorgio,  verpleegkundige in opleiding.Giorgio Ashruf is ZZP’er in de geestelijke gezondheidzorg. Hij werkt bij diverse organisaties, waaronder bij Inforsa in Amsterdam. Inforsa begeleidt cliënten op het gebied van psychiatrische problematiek, vaak in...

Niet terug naar school, wel een zorgdiploma!

Niet terug in de schoolbanken en toch een zorgdiploma? Het kan!Binnen onze academie kunnen zorgmedewerkers on the job, met persoonlijke begeleiding van onze docenten, gericht hun Mbo of Hbo diploma halen. Deze route is vooral interessant voor werknemers die al...