Vacature
Inhoudsdeskundige – Freelance

 

Academie Werkend Leren is begonnen vanuit het idee dat het opleiden van werkenden beter en effectiever kan. Vol passie werken wij elke dag aan de vraag: “Hoe kunnen we het leren in de praktijk voor volwassenen zo eenvoudig en aantrekkelijk mogelijk maken?” Wij verbinden het werken daadwerkelijk met het leren.

Met onze Gepersonaliseerde Leerroute bieden wij volwassenen met werkervaring die willen overstappen naar het onderwijs, een uniek leerconcept aan. Met deze leerroute worden proactieve, leergierige kandidaten persoonlijk, volledig op maat, ‘on the job’ begeleid naar een onderwijsbevoegdheid basisonderwijs, middelbaar beroepsonderwijs of voortgezet onderwijs. We sluiten hierbij zoveel mogelijk aan bij de kennis en ervaring die de zij-instromers al in hun vorige baan hebben opgedaan.

We begeleiden steeds meer leertrajecten, daarom zijn wij, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar ervaren, kritische en coachende inhoudsdeskundigen met ervaring binnen verschillende domeinen, namelijk:

– Inhoudsdeskundige Economie-administratie

– Inhoudsdeskundige Sociaal-maatschappelijk

– Inhoudsdeskundige Techniek

– Inhoudsdeskundige Zorg

DE FUNCTIE

Je beoordeelt de producten die onze kandidaten opleveren en geeft hier inhoudelijke feedback op, zodat onze kandidaten de volgende stap in hun ontwikkeling kunnen zetten. Dit doe je in nauw overleg met onze leerregisseurs, die met jou kunnen sparren over de vakinhoudelijke ontwikkeling van kandidaten.

WIE ZOEKEN WIJ?

Je hebt een studieachtergrond en minimaal vijf jaar werkervaring in één van de bovengenoemde domeinen en hebt ervaring met het begeleiden van volwassenen in hun ontwikkeling. Rollen die je bijvoorbeeld vervuld hebt zijn leidinggevende, manager, coach of praktijkbegeleider/opleider.

Je werkt resultaatgericht, bent positief-kritisch en zorgt ervoor, dat door jouw oog voor detail, alles goed is vastgelegd en uitgewerkt.

Dat je uitstekende sociale vaardigheden bezit en goed kunt samenwerken zien we eigenlijk als randvoorwaarden. Net als je schriftelijke en mondelinge communicatie. Je bent duidelijk en toegankelijk.

Je werkt, freelance, vanuit huis. Hierin ben je flexibel en breed inzetbaar.

derde leerweg flexibel leren

Specifieke eisen per domein: 

Inhoudsdeskundige Economie-administratie
We begeleiden volwassenen die het diploma Mbo Accountmanager, Mbo Medewerker marketing & communicatie, Mbo Manager Retail, Mbo Ondernemer Hbo Commerciële economie of Hbo Bedrijfskunde willen behalen. Als je Hbo Bedrijfskunde hebt gestudeerd, als bedrijfskundige werkt (of hebt gewerkt) én ervaring hebt met het begeleiden van volwassenen in hun ontwikkeling, dan komen we graag met je in contact. Heb je een andere achtergrond maar ben je ervan overtuigd dat de functie goed bij je past? Reageer dan ook op deze vacature.

Inhoudsdeskundige Sociaal-maatschappelijk
We begeleiden volwassenen die het diploma Mbo Sociaal werker willen behalen. Als Inhoudsdeskundige heb je een sociale studie op Mbo- of Hbo-niveau afgerond én werkervaring in het vakgebied. Daarnaast heb je ervaring met het begeleiden van volwassenen in hun ontwikkeling.

Inhoudsdeskundige Techniek
We begeleiden volwassenen die het diploma Mbo Eerste monteur, Mbo Technicus en Mbo Technisch leidinggevende willen behalen. Daarnaast begeleiden we ook leertrajecten richting verschillende branchestandaarden. Als Inhoudsdeskundige heb je een technische studie op Mbo- of Hbo-niveau afgerond én werkervaring in het vakgebied. Daarnaast heb je ervaring met het begeleiden van volwassenen in hun ontwikkeling.

Inhoudsdeskundige Zorg
We begeleiden volwassenen die het diploma Mbo Verzorgende IG, Mbo Verpleegkundige of Hbo Verpleegkunde willen behalen. Als je Hbo Verpleegkunde hebt gestudeerd, als verpleegkundige werkt (of hebt gewerkt) én ervaring hebt met het begeleiden van volwassenen in hun ontwikkeling, dan komen we graag met je in contact. Heb je een andere achtergrond maar ben je ervan overtuigd dat de functie goed bij je past? Reageer dan ook op deze vacature.

WAT BIEDEN WE JOU?

We staan open voor jouw ideeën om het werk iedere dag weer beter te doen en verwachten ook dat jij hierover meedenkt.

Het leukste aan werken bij Academie Werkend Leren? Werken in een professioneel team met collega’s die dezelfde drive én passie hebben als jij: werkende volwassenen laten groeien in hun persoonlijke ontwikkeling door ze van A tot Z te begeleiden.

We zijn volop in ontwikkeling en dat maakt je werk afwisselend en uitdagend. Wanneer je bij ons start, bieden we je een gedegen inwerktraject, verzorgd door ervaren collega’s. We zijn een innovatieve, dynamische en platte organisatie.

Je krijgt veel vrijheid, ruimte en flexibiliteit om je werk in te richten. In overleg bepalen we hoeveel uur per week je inzetbaar bent, dit kan al vanaf een paar uur per week. Een marktconforme vergoeding hoort hier vanzelfsprekend bij!

INTERESSE?
We zijn doorlopend op zoek naar inhoudsdeskundigen. Stuur je CV met motivatiebrief naar info@academiewerkendleren.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Wanneer je vragen hebt, kun je contact opnemen met:

Ontmoet ons team

Pauline van der Most - van Spijk

Pauline van der Most van Spijk, BSc

Opleidingskundige & Leerregisseur

Kirsten Bieleveld

Kirsten Bieleveld,
MSc

Onderwijskundige & Leerregisseur

Tibby Appelman

Tibby Appelman,
MSc

Onderwijskundige & Leerregisseur

Maike van Zellingen

Maike van Zellingen,
BSc

Opleidingskundige & Leerregisseur

Vicky de Jong

Vicky de Jong,
MSc

Onderwijskundige & Leerregisseur

Angelique Kees

Angelique Kees,
MSc

Onderwijskundige & Leerregisseur

Winifred Paulis

Dr. Winifred Paulis
 

Adviseur flexibel onderwijs

Susanne Broos

Susanne Broos,
MSc

Adviseur flexibel onderwijs

judith brackel-bouwman academie werkend leren

Judith Brackel-Bouwman,
MA

Leerregisseur

manja ijserinkhuijsen academie werkend leren

Manja IJserinkhuijsen,
B.Ed.

Opleidingskundige & Leerregisseur

dieuwke harkema academie werkend leren

Dieuwke Harkema,
MSc

Onderwijskundige & Leerregisseur

Pauline Amsing

Pauline Amsing

Adviseur flexibel onderwijs

Hanneke van der Lende

Hanneke van der Lende, MSc

Adviseur flexibel onderwijs

yola claasen academie werkend leren

Drs. Yola Claasen

Onderwijskundige & Leerregisseur

marieke van meerten academie werkend leren

Marieke van Meerten, BBA + BA

Inhoudsdeskundige

Britt Bakker

Britt Bakker

Management- & Projectassistente

Paul van Deursen

Dr. Paul van Deursen

Directeur &
Onderwijskundige

Chhetri Ober

Chhetri Ober, MSc

Directeur &
Onderwijskundige

Dennis van den Born

Dennis van den Born, BBA

Marketing & Sales