Vacature

Inhoudsdeskundige – Freelance

  • Vanuit huis
  • }Aantal uren in overleg
  • ZFlexibiliteit om je werk in te richten

Heb je vragen?

Wanneer je vragen hebt, kun je contact opnemen met Angelique Kees.

Delen mag ook

Denk je dat deze vacature goed past bij iemand? Deel hem eenvoudig via onderstaande knoppen.

Wat doet een inhouddeskundige?

Je beoordeelt de producten die onze kandidaten opleveren en geeft hier inhoudelijke feedback op, zodat onze kandidaten de volgende stap in hun ontwikkeling kunnen zetten. Dit doe je in nauw overleg met onze leerregisseurs, die met jou kunnen sparren over de vakinhoudelijke ontwikkeling van kandidaten.

Wie zoeken wij?

  • NJe hebt een studieachtergrond en minimaal vijf jaar werkervaring in één van de onderstaande domeinen.
  • NJe hebt ervaring met het begeleiden van volwassenen in hun ontwikkeling. Rollen die je bijvoorbeeld vervuld hebt zijn leidinggevende, manager, coach of praktijkbegeleider/opleider.
  • NJe werkt resultaatgericht, bent positief-kritisch en zorgt ervoor, dat door jouw oog voor detail, alles goed is vastgelegd en uitgewerkt.
  • NJe bezit uitstekende sociale vaardigheden en kunt goed samenwerken.
  • NJe bezit uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
  • NJe bent duidelijk en toegankelijk.
  • NJe werkt, freelance, vanuit huis. Hierin ben je flexibel en breed inzetbaar.

Specifieke eisen:

Inhoudsdeskundige Economie-administratie

We begeleiden volwassenen die het diploma Mbo Accountmanager, Mbo Medewerker marketing & communicatie, Mbo Manager Retail, Mbo Ondernemer Hbo Commerciële economie of Hbo Bedrijfskunde willen behalen. Als je Hbo Bedrijfskunde hebt gestudeerd, als bedrijfskundige werkt (of hebt gewerkt) én ervaring hebt met het begeleiden van volwassenen in hun ontwikkeling, dan komen we graag met je in contact. Heb je een andere achtergrond maar ben je ervan overtuigd dat de functie goed bij je past? Reageer dan ook op deze vacature.

Specifieke eisen:

Inhoudsdeskundige Sociaal-maatschappelijk

We begeleiden volwassenen die het diploma Mbo Sociaal werker willen behalen. Als Inhoudsdeskundige heb je een sociale studie op Mbo- of Hbo-niveau afgerond én werkervaring in het vakgebied. Daarnaast heb je ervaring met het begeleiden van volwassenen in hun ontwikkeling.

Specifieke eisen:

Inhoudsdeskundige Techniek

We begeleiden volwassenen die het diploma Mbo Eerste monteur, Mbo Technicus en Mbo Technisch leidinggevende willen behalen. Daarnaast begeleiden we ook leertrajecten richting verschillende branchestandaarden. Als Inhoudsdeskundige heb je een technische studie op Mbo- of Hbo-niveau afgerond én werkervaring in het vakgebied. Daarnaast heb je ervaring met het begeleiden van volwassenen in hun ontwikkeling.

Specifieke eisen:

Inhoudsdeskundige Zorg

We begeleiden volwassenen die het diploma Mbo Verzorgende IG, Mbo Verpleegkundige of Hbo Verpleegkunde willen behalen. Als je Hbo Verpleegkunde hebt gestudeerd, als verpleegkundige werkt (of hebt gewerkt) én ervaring hebt met het begeleiden van volwassenen in hun ontwikkeling, dan komen we graag met je in contact. Heb je een andere achtergrond maar ben je ervan overtuigd dat de functie goed bij je past? Reageer dan ook op deze vacature.

Wat bieden wij jou?

We staan open voor jouw ideeën om het werk iedere dag weer beter te doen en verwachten ook dat jij hierover meedenkt.

Het leukste aan werken bij Academie Werkend Leren? Werken in een professioneel team met collega’s die dezelfde drive én passie hebben als jij: werkende volwassenen laten groeien in hun persoonlijke ontwikkeling door ze van A tot Z te begeleiden.

We zijn volop in ontwikkeling en dat maakt je werk afwisselend en uitdagend. Wanneer je bij ons start, bieden we je een gedegen inwerktraject, verzorgd door ervaren collega’s. We zijn een innovatieve, dynamische en platte organisatie.

Je krijgt veel vrijheid, ruimte en flexibiliteit om je werk in te richten. In overleg bepalen we hoeveel uur per week je inzetbaar bent, dit kan al vanaf een paar uur per week. Een marktconforme vergoeding hoort hier vanzelfsprekend bij!

Over Academie Werkend Leren

Academie Werkend Leren is begonnen vanuit het idee dat het opleiden van werkenden beter en effectiever kan. Vol passie werken wij elke dag aan de vraag: “Hoe kunnen we het leren in de praktijk voor volwassenen zo eenvoudig en aantrekkelijk mogelijk maken?” Wij verbinden het werken daadwerkelijk met het leren.

Met onze Gepersonaliseerde Leerroute bieden wij volwassenen met werkervaring die willen overstappen naar het onderwijs, een uniek leerconcept aan. Met deze leerroute worden proactieve, leergierige kandidaten persoonlijk, volledig op maat, ‘on the job’ begeleid naar een onderwijsbevoegdheid basisonderwijs, middelbaar beroepsonderwijs of voortgezet onderwijs. We sluiten hierbij zoveel mogelijk aan bij de kennis en ervaring die de zij-instromers al in hun vorige baan hebben opgedaan.

We begeleiden steeds meer leertrajecten, daarom zijn wij, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar ervaren, kritische en coachende inhoudsdeskundigen met ervaring binnen verschillende domeinen, namelijk:
– Inhoudsdeskundige Economie-administratie

Ga jij de uitdaging aan?

We zijn doorlopend op zoek naar inhoudsdeskundigen.

Wil je solliciteren? Stuur je CV met motivatiebrief naar info@academiewerkendleren.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.