Vacature
Medewerker Marketing en Communicatie

Over Academie Werkend Leren

Bij Academie Werkend Leren (AWL) kunnen werkende volwassenen met werkervaring op een unieke manier een mbo- of hbo-diploma behalen. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk aan te sluiten bij kennis en ervaring uit eerdere banen, om zo het beste uit professionals te halen.

Daarom leren onze kandidaten door middel van onze Gepersonaliseerde Leerroute op de werkplek. Op maat gemaakt en on the job. Zo kunnen zij het geleerde direct in de praktijk toepassen. Steeds meer werkenden zijn enthousiast over ons concept en willen via onze leerroute hun diploma halen. Bij het continueren van die groei hebben we jou nodig!

De Functie

Als Medewerker Marketing en Communicatie krijg je bij ons de kans om te werken aan een innovatieve manier van leren en ontwikkelen. Je gaat aan de slag met:

het creëren en coördineren van content voor social media en onze website, waarbij je de focus legt op het optimaliseren van de klantreis van onze kandidaten;
de ondersteuning van ons salesteam bij het benaderen van koude en warme contacten;
het up-to-date houden van onze websiteactiviteiten;
de ontwikkeling van onze communicatiemiddelen, in woord en beeld.
het zelfstandig uitvoeren van online marketing- en advertentiecampagnes;

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en hands-on marketingcommunicatiemedewerker die resultaatgericht werkt en oog heeft voor detail.

Je bent positief-kritisch, professioneel en denkt in kansen.
Je kan goed organiseren en werkt zorgvuldig.
Je schrijft foutloos in het Nederlands, en het liefst ook in het Engels.
Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding of vergelijkbare ervaring in commerciële economie, bedrijfskunde, communicatie of marketing & communicatie.
Bij voorkeur enkele jaren werkervaring. Affiniteit met de onderwijssector is een pré.

Wat bieden wij jou?

Bij Academie Werkend Leren krijg je veel vrijheid, ruimte en flexibiliteit om je werk in te richten. Je werkt voornamelijk vanuit huis en krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je functie. Onze collega’s omschrijven onze werkcultuur als professioneel, to-the-point, waarbij we elkaar goed weten te vinden en duidelijke afspraken maken. Natuurlijk bieden we je een salaris wat bij jouw functie, de markt en jouw ervaring past.

Heb je interesse?

Kortom, ben jij klaar voor deze uitdaging? Dan horen wij graag van jou! Solliciteer vóór 7 mei 2023 door je CV met motivatiebrief te sturen naar info@academiewerkendleren.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Irene Jaspers via irene@academiewerkendleren.nl of op 06 – 12 48 66 43 .