Ervaringen van een kandidaat “MBO Managementassistent”

door | jan 14, 2021 | Economie, Gepersonaliseerde Leerroute

Echt je eigen tijd indelen

Mariska Michèl is secretaresse bij UWV en wil haar ervaringen inzetten om gericht door te ontwikkelen richting het diploma Managementassistent. Nu ze even bezig is met de Gepersonaliseerde Leerroute zijn we benieuwd hoe het met haar gaat.

Waarom heb je gekozen voor de Gepersonaliseerde Leerroute van Academie Werkend Leren?

Ik heb gekozen voor de Gepersonaliseerde Leerroute om diverse redenen. Ik heb naast mijn gezin geen ruimte om 4 jaar lang wekelijks naar school te gaan. Ik vervul mijn functie al langere tijd en wilde geen herhaling van leerstof welke ik al beheers. Na het prettige en duidelijke kennismakingsgesprek waarin de mogelijkheden werden geschetst en ik mijn verwachtingen kon uitspreken, was ik enorm gemotiveerd om te starten.

Wat zijn volgens jou de voordelen van de Gepersonaliseerde Leerroute?

Het voordeel is dat je je eigen tijd kunt indelen. Dat is een groot voordeel wanneer je naast je drukke baan bijvoorbeeld ook een gezin hebt.

Vanaf de start van het traject ben ik bezig met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en dat geeft mij veel zelfvertrouwen!

Zou je de Gepersonaliseerde Leerroute aandragen bij andere mensen en zo ja, waarom?

Ik zou de Gepersonaliseerde Leerroute zeker bij andere mensen aanraden. Met name bij mensen die al langere tijd in de praktijk werkzaam zijn in een bepaald vak/rol, maar daarvoor nooit de bijbehorende opleiding hebben gevolgd. Daarbij is het wel belangrijk dat je zelf goed moet kunnen plannen en je zelf erg gemotiveerd bent.

Hoe bevalt tot nu toe het contact met Academie Werkend Leren? En de begeleiding van de leerregisseur?

Ik ben erg tevreden met mijn leerregisseur. Ze heeft een erg prettige manier van feedback geven. Door de gesprekken met haar word ik uitgedaagd om zelf te komen tot het goede antwoord. Vanaf de start van het traject ben ik bezig met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en dat geeft mij veel zelfvertrouwen!

Mariska Michèl
Secretaresse Hoofd IM SMZ

 

De laatste berichten

De gepersonaliseerde leerroute voor ZZP’ers

Het verhaal van Giorgio,  verpleegkundige in opleiding.Giorgio Ashruf is ZZP’er in de geestelijke gezondheidzorg. Hij werkt bij diverse organisaties, waaronder bij Inforsa in Amsterdam. Inforsa begeleidt cliënten op het gebied van psychiatrische problematiek, vaak in...

Niet terug naar school, wel een zorgdiploma!

Niet terug in de schoolbanken en toch een zorgdiploma? Het kan!Binnen onze academie kunnen zorgmedewerkers on the job, met persoonlijke begeleiding van onze docenten, gericht hun Mbo of Hbo diploma halen. Deze route is vooral interessant voor werknemers die al...