Leerroutes onderwijs

Ontdek de kracht van gepersonaliseerd leren

Bereid je voor op de toekomst als educatief professional en start een persoonlijk leertraject bij Academie Werkend Leren. Kies uit ons ruime aanbod van uitdagende en praktijkgerichte opleidingsroutes op zowel mbo als hbo niveau. Ontwikkel jezelf persoonlijk en blijf voorop lopen in de veranderingen en ontwikkelingen in je vakgebied.

Mbo

Niveau 3

Niveau 4

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Hbo

Bachelor

Zij-instroom onderwijsbevoegdheid basisonderwijs

Zij-instroom onderwijsbevoegdheid voortgezet onderwijs

Certificaten

BKE (Basis Kwalificatie Examinering) en SKE (Senior Kwalificatie Examinering)

Kwaliteitsadviseur voor mbo of hbo

Onderwijskundig leiderschap mbo/hbo

Opleidingscommissie hbo

Schoolleider PO

Tevreden klanten

Deze kandidaten gingen je voor

Met deze partijen werken wij samen

Nog vragen of even overleggen?

Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Wil je meteen kennismaken en bespreken of een persoonlijke leerroute bij jou en jouw carrièrepad past? Neem vrijblijvend contact met ons op.

contact opnemen medewerkers awl

Veelgestelde vragen

Is er nog iets onduidelijk?

Wij begrijpen het als je nog vragen hebt over onze leerroute. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen. Heb je een vraag die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op, wij geven je graag antwoord!

Wat is het verschil tussen Academie Werkend Leren en traditioneel onderwijs?

Academie Werkend Leren verschilt van traditioneel onderwijs op verschillende punten:

  • Bij ons ga je niet terug naar de schoolbanken; alles leer je in de praktijk.
  • Bij ons wordt al je relevante werkervaring verzilverd. Je leert bij ons alleen die onderdelen van het diploma die je nog niet weet of beheerst.
  • Wij hebben niet een vaststaand programma. De inhoud, de manier van begeleiden en het tempo wordt 100% afgestemd op jouw persoon en situatie.
  • Bij ons is de begeleiding individueel en intensief.
Kan ik mijn eigen leertraject vormgeven binnen Academie Werkend Leren?
Ja, binnen Academie Werkend Leren heb je de mogelijkheid om je eigen leertraject vorm te geven. De gepersonaliseerde leerroute biedt flexibiliteit en maatwerk, zodat je jouw leerproces kunt aanpassen aan je individuele behoeften, interesses en doelen.
Hoe word ik begeleid tijdens de persoonlijke leerroute?

Tijdens de Gepersonaliseerde Leerroute word je begeleid door een ervaren leerregisseur. De leerregisseur ondersteunt jou bij het stellen van doelen, het ontwikkelen van een leerplan en het reflecteren op je leerervaringen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en feedback om het beste uit jezelf te halen.

Zijn er mogelijkheden voor praktijkervaring tijdens Academie Werkend Leren?
Ja, praktijkervaring is een essentieel onderdeel van Academie Werkend Leren. In principe leren we je alles in en door middel van de praktijk. Dit stelt je in staat om je theoretische kennis toe te passen en waardevolle professionele vaardigheden te ontwikkelen.
Wat zijn de carrièremogelijkheden na het volgen van de persoonlijke leerroute?

Na het volgen van de persoonlijke leerroute bij Academie Werkend Leren ben je goed voorbereid op het vervolg van je carrière. Je hebt relevante werkervaring, praktische vaardigheden en een sterke theoretische basis. Dit opent de deuren naar diverse loopbaanmogelijkheden in jouw vakgebied.