Deeltijd pabo opleiding op maat

Haal je erkende pabo diploma on the job

Wil jij graag leerkracht worden, heb je al werkervaring en ben je op zoek naar een pabo opleiding deeltijd op maat? Dan is de Gepersonaliseerde Leerroute, oftewel pabo opleiding verkort, van Academie Werkend Leren dé oplossing voor jou! Onze unieke aanpak stelt jou in staat om volledig op maat te leren, met behulp van persoonlijke begeleiding en praktijkervaring.

Behaal je erkende diploma tot verzorgende IG op de werkvloer

Met onze flexibele deeltijd pabo opleiding kan jij aan de slag als leerkracht terwijl je jouw diploma behaalt. Geen vaste dagen of avonden terug naar school, maar leren in je eigen tempo en op eigen plek.

En het mooie is: je kan direct starten! Onze gepersonaliseerde leerroutes zijn namelijk altijd beschikbaar en volledig op maat gemaakt voor jouw situatie.

In het kort

  • ZNiveau - Mbo 3 diploma
  • }Duur - gemiddeld 12 maanden. Dit is de nominale tijd waarin inhoudelijk aan het portfolio wordt gewerkt. Dit is exclusief de tijd voor het beoordelen van het portfolio en diplomering
  • Kosten - € 9.900,- (bij betaling in één keer)
  • Startdatum - Op ieder moment starten
  • PWeekstructuur - 4 dagen per week relevant werk, 6 uur (zelf)studie en begeleiding

Werken als verzorgende IG

Werken als Verzorgende IG geeft jou veel voldoening. Je bent dagelijks bezig met het bieden van basiszorg aan patiënten en cliënten in diverse sectoren, waaronder de verpleeg-, verzorgings-, thuis-, gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg. Wil jij je ontwikkelen tot een expert in je vakgebied?

Wat zijn de taken van een Verzorgende IG?

Wil je werken als Verzorgende IG? Dan werk je zelfstandig of in teamverband in voorspelbare situaties met een laag tot gemiddeld complex zorgniveau. Daarnaast kun je omgaan met veranderingen in de zorgsituatie en kun je schakelen tussen verschillende rollen tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.

Het beroep: werken als Verzorgende IG
Werken als Verzorgende IG levert je veel op, zoals voldoening en expertise. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van de juiste zorg aan cliënten. Je houdt je onder andere bezig met het herkennen van gezondheidsproblemen, adviseren en instrueren van cliënten, het uitvoeren van zorg- en begeleidingsactiviteiten en verpleegtechnische handelingen. Daarnaast heb je een integere en sociale houding waarbij je respect toont voor de normen en waarden van je cliënten en creatief omgaat met de zorgvraag.

Kosten, looptijd en fasering

Alle praktische informatie op een rij

Your Title Goes Here

Your description goes here. Edit or remove this text inline or in the description settings

Your Title Goes Here

Your description goes here. Edit or remove this text inline or in the description settings

Your Title Goes Here

Your description goes here. Edit or remove this text inline or in the description settings

Your Title Goes Here

Your description goes here. Edit or remove this text inline or in the description settings

Your Title Goes Here

Your description goes here. Edit or remove this text inline or in the description settings

Your Title Goes Here

Your description goes here. Edit or remove this text inline or in the description settings

Tevreden klanten

Deze kandidaten gingen je voor

Werkwijze

De leerroute van Academie Werkend Leren

Elk traject is anders. Daarom maken we altijd eerst kennis en brengen we jouw leerbehoeften in kaart. Ook jouw werkervaring is erg belangrijk bij het vormgeven van je traject. De leerroute bestaat uit drie vaste fases. Meestal doorlopen we alle fases, soms maar een aantal fases.

1. Ontwerpfase

In de eerste 2 maanden ga je aan de slag met het gericht aantoonbaar maken van je bestaande competenties. Dit doe je aan de hand van oa. diploma’s, certificaten en je relevante werkervaring.

2. Ontwikkelfase

In de daarop volgende (ongeveer 8 maanden) ga je gericht, in de praktijk leren en oefenen voor je leerdoelen en opdrachten.

3. Afronding

Tijdens de laatste maanden van je leerroute ga je je portfolio compleet maken. Deze wordt samen met de andere leeropdrachten opgestuurd naar een geaccrediteerde onderwijsinstelling.

Hoe ziet mijn persoonlijke leerroute eruit?

Elk traject is anders. Daarom plannen we altijd eerst een kennismakingsgesprek in om jouw leerbehoeften in kaart te brengen.

Over Awl

Ga voor flexibiliteit

Ontdek de praktijkgerichte leerweg van Academie Werkend Leren. Hier kun jij als professional een erkend diploma halen door te studeren tijdens én in jouw baan. Jij bepaalt het tempo, de vorm en de volgorde van jouw studie.

Geen verplichte uren op school, maar leren op de werkvloer. Volg jouw gepersonaliseerde leerroute voor een unieke leerervaring. Flexibel studeren geeft veel vrijheid.

Maatwerk

Met een gepersonaliseerd leertraject kun jij het tempo, de inhoud en de leermethoden aanpassen aan jouw behoeften.

Altijd relevant

Jij kunt je richten op de specifieke vaardigheden en kennis die je nodig hebt voor jouw gewenste opleiding, waardoor je direct toepasbare expertise ontwikkelt.

Motivatie

Gepersonaliseerd leren vergroot jouw motivatie en betrokkenheid, omdat je controle hebt over jouw leerproces en het op een altijd zinvolle manier kunt volgen.

Nog vragen of even overleggen?

Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Wil je meteen kennismaken en bespreken of een persoonlijke leerroute bij jou en jouw carrièrepad past? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Veelgestelde vragen

Is er nog iets onduidelijk?

Wij begrijpen het als je nog vragen hebt over onze leerroute. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen. Heb je een vraag die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op, wij geven je graag antwoord!

Wat is het verschil tussen Academie Werkend Leren en traditioneel onderwijs?

Academie Werkend Leren verschilt van traditioneel onderwijs doordat het de nadruk legt op het combineren van theoretische kennis met praktijkervaring op de werkplek. Je kunt meteen relevante vaardigheden te ontwikkelen en deze in je huidige werk opnemen.

Kan ik mijn eigen leertraject vormgeven binnen Academie Werkend Leren?
Ja, binnen Academie Werkend Leren heb je de mogelijkheid om je eigen leertraject vorm te geven. De gepersonaliseerde leerroute biedt flexibiliteit en maatwerk, zodat je jouw leerproces kunt aanpassen aan je individuele behoeften, interesses en doelen.
Hoe word ik begeleid tijdens de persoonlijke leerroute?
Tijdens de persoonlijke leerroute word je begeleid door ervaren leerregisseurs en inhoudelijk experts. Zij ondersteunen jou bij het stellen van doelen, het ontwikkelen van een leerplan en het reflecteren op je leerervaringen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en feedback om het beste uit jezelf te halen.
Zijn er mogelijkheden voor praktijkervaring tijdens Academie Werkend Leren?

Ja, praktijkervaring is een essentieel onderdeel van Academie Werkend Leren. Je krijgt de kans om direct in de praktijk te leren en werkervaring op te doen via werkplekleren en projecten. Dit stelt je in staat om je theoretische kennis toe te passen en waardevolle professionele vaardigheden te ontwikkelen.

Wat zijn de carrièremogelijkheden na het volgen van de persoonlijke leerroute?

Na het volgen van de persoonlijke leerroute bij Academie Werkend Leren ben je goed voorbereid op het vervolg van je carrière. Je hebt relevante werkervaring, praktische vaardigheden en een sterke theoretische basis. Dit opent de deuren naar diverse loopbaanmogelijkheden in jouw vakgebied.