Profiel

Leerregisseur

 • Vanuit huis en bij de kandidaat op de werkplek
 • }24-40 uur per week
 • ZMogelijkheid tot uitbreiden

Heb je vragen?

Wanneer je vragen hebt, kun je contact opnemen met Angelique Kees.

Delen mag ook

Denk je dat dir profiel goed past bij iemand? Deel hem eenvoudig via onderstaande knoppen.

Wat doet een leerregisseur?

Bij jou komt alles samen. Jij ondersteunt en begeleidt onze kandidaten, werknemers bij verschillende organisaties, zoals zorgorganisaties, scholen of maatschappelijke organisaties bij hun ontwikkeling richting een diploma.

 • NIn goed overleg met de kandidaat stel je een gepersonaliseerd ontwikkelplan op dat als basis dient voor de ontwikkeling van de kandidaat.
 • NDe reeds aanwezige competenties breng je nauwkeurig in kaart en zet je af tegen de diploma-eisen.
 • NVervolgens begeleid je de kandidaat en je ontwerpt samen met hem of haar een rijke werkomgeving waarin hij/zij zich optimaal en gericht kan ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

 • NJe bent een enthousiaste en hands-on leerregisseur die resultaatgericht werkt en oog heeft voor detail.
 • NJe hebt ervaring in het begeleiden van mensen (bij voorkeur volwassenen) in hun ontwikkeling in het MBO of HBO. Rollen die je hetzij op een HBO instelling, hetzij op een ROC hebt vervuld zijn bijvoorbeeld coach, docent, studieloopbaanbegeleider, opleidingskundige, onderwijskundige of praktijkopleider.
 • NJe werkt resultaatgericht, bent positief-kritisch en zorgt ervoor, dat door jouw oog voor detail, alles goed is vastgelegd en uitgewerkt.
 • NDat je uitstekende sociale vaardigheden bezit en goed kunt samenwerken zien we eigenlijk als basisvoorwaarden. Net als je schriftelijke en mondelinge communicatie. Je bent duidelijk en toegankelijk en hebt gevoel voor humor.
 • NHet werken doe je vooral vanuit huis maar als de situatie er om vraagt, ook bij de kandidaat op de werkplek. Hierin ben je flexibel en breed inzetbaar.
 • NJe hebt academisch werk en denkniveau.
 • NJe bent in het bezit van een hbo of universitair diploma.

Wat bieden wij jou?

We staan open voor jouw ideeën om het iedere dag weer beter te doen en verwachten ook dat jij hierover meedenkt. Het leukste aan werken bij Academie Werkend Leren? Werken in een professioneel team met collega’s die dezelfde drive én passie hebben als jij: werkende volwassenen laten groeien door ze van A tot Z te begeleiden.

We zijn volop in ontwikkeling en dat maakt je werk afwisselend en uitdagend. Wanneer je bij ons start, bieden we je een gedegen inwerktraject, verzorgd door ervaren collega-leerregisseurs. We zijn een innovatieve, dynamische en platte organisatie. Je krijgt veel vrijheid, ruimte en flexibiliteit om je werk in te richten. Een marktconform salaris met mogelijkheden tot groei horen hier vanzelfsprekend bij!

Over Academie Werkend Leren

Academie Werkend Leren begeleidt werkende volwassenen met werkervaring op een innovatieve manier naar hun mbo of hbo diploma. Dit doen we met onze Gepersonaliseerde Leerroute.

Met deze leerroute worden proactieve, leergierige kandidaten persoonlijk, volledig op maat, ‘on the job’ begeleid door ons team van enthousiaste leerregisseurs. We sluiten hierbij zoveel mogelijk aan bij de kennis en ervaring die kandidaten al in hun vorige baan hebben opgedaan.

Steeds meer werkenden zijn geïnteresseerd in ons concept en willen via onze Gepersonaliseerde Leerroute hun diploma halen. We zijn dan ook snel aan het groeien. Onze werkcultuur is professioneel en flexibel.

Ga jij de uitdaging aan?

Heb jij interesse om bij ons als Leerregisseur te komen werken? Solliciteer dan door je CV met motivatiebrief te sturen naar vacatures@academiewerkendleren.nl. Wanneer je vragen hebt, kun je contact opnemen met Angelique Kees.

NB: Word je enthousiast van deze functie maar heb je nog onvoldoende ervaring? Dan is mogelijk ons traineeship voor jou interessant. Hierin kunnen we je opleiden tot gecertificeerd leerregisseur.