Vacature
Leerregisseur

Over Academie Werkend Leren

Academie Werkend Leren is begonnen vanuit het idee dat het opleiden van werkenden beter en effectiever kan. Vol passie werken wij elke dag aan de vraag: “Hoe kunnen we het leren in de praktijk voor volwassenen zo eenvoudig en aantrekkelijk mogelijk maken?”. Wij verbinden het werken daadwerkelijk met het leren.

Met onze Gepersonaliseerde Leerroute bieden wij volwassenen met werkervaring in de economisch-administratieve branche, het sociaal-maatschappelijke domein, de educatie en de zorg, een uniek leerconcept aan.

Met deze leerroute worden proactieve, leergierige kandidaten persoonlijk, volledig op maat, ‘on the job’ begeleid naar een (erkend) Mbo- of Hbo-diploma. We begeleiden steeds meer leertrajecten, daarom zijn wij, ter uitbreiding van ons team, op zoek naar een ervaren, kritische en gericht coachende leerregisseur voor 24-40 uur per week.

De Functie

Bij jou komt alles samen. Jij ondersteunt en begeleidt onze kandidaten, werknemers bij verschillende organisaties, zoals zorgorganisaties, scholen of maatschappelijke organisaties bij hun ontwikkeling richting een diploma.

In goed overleg met de kandidaat stel je een gepersonaliseerd ontwikkelplan op dat als basis dient voor de ontwikkeling van de kandidaat.

De reeds aanwezige competenties breng je nauwkeurig in kaart en zet je af tegen de diploma-eisen.

Vervolgens begeleid je de kandidaat en je ontwerpt samen met hem of haar een rijke werkomgeving waarin hij/zij zich optimaal en gericht kan ontwikkelen.
Nieuwsbrief Academie Werkend Leren

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en hands-on leerregisseur die resultaatgericht werkt en oog heeft voor detail.

Je hebt ervaring in het begeleiden van mensen (bij voorkeur volwassenen) in hun ontwikkeling in het MBO of HBO. Rollen die je hetzij op een HBO instelling, hetzij op een ROC hebt vervuld zijn bijvoorbeeld coach, docent, studieloopbaanbegeleider, opleidingskundige, onderwijskundige of praktijkopleider.
Je werkt resultaatgericht, bent positief-kritisch en zorgt ervoor, dat door jouw oog voor detail, alles goed is vastgelegd en uitgewerkt.
Dat je uitstekende sociale vaardigheden bezit en goed kunt samenwerken zien we eigenlijk als basisvoorwaarden. Net als je schriftelijke en mondelinge communicatie. Je bent duidelijk en toegankelijk en hebt gevoel voor humor.

Het werken doe je vooral vanuit huis maar als de situatie er om vraagt, ook bij de kandidaat op de werkplek. Hierin ben je flexibel en breed inzetbaar.

Je hebt academisch werk en denkniveau.

Wat bieden wij jou?

We staan open voor jouw ideeën om het iedere dag weer beter te doen en verwachten ook dat jij hierover meedenkt. Het leukste aan werken bij Academie Werkend Leren? Werken in een professioneel team met collega’s die dezelfde drive én passie hebben als jij: werkende volwassenen laten groeien door ze van A tot Z te begeleiden.

We zijn volop in ontwikkeling en dat maakt je werk afwisselend en uitdagend. Wanneer je bij ons start, bieden we je een gedegen inwerktraject, verzorgd door ervaren collega-leerregisseurs. We zijn een innovatieve, dynamische en platte organisatie. Je krijgt veel vrijheid, ruimte en flexibiliteit om je werk in te richten. Een marktconform salaris met mogelijkheden tot groei horen hier vanzelfsprekend bij!

Heb je interesse?

Heb jij interesse om bij ons als Leerregisseur te komen werken? Solliciteer dan vóór 19 mei 2023 door je CV met motivatiebrief te sturen naar info@academiewerkendleren.nl. Wanneer je vragen hebt, kun je contact opnemen met Angelique Kees via angelique@academiewerkendleren.nl of op 06 121 764 61.

NB: Word je enthousiast van deze functie maar heb je nog onvoldoende ervaring? Dan is mogelijk ons traineeship voor jou interessant. Hierin kunnen we je opleiden tot gecertificeerd leerregisseur.