Communicatieverhaal halen: de Flexibele Leerroute

Academie Werkend Leren heeft een bijdrage geleverd aan het boek “communicatieverhaal halen”. In dit boek staan de inzendingen voor de jaarlijkse Galjaardprijs. Inzendingen worden beoordeeld op inspiratie, innovatie en impact. We zijn er dan ook trots op dat ons verhaal over onze Flexibele Leerroute als antwoord op de vraag hoe het Leven lang Leren en Ontwikkelen nou eens écht vormgegeven kan worden, is gepubliceerd.

Onze bijdrage: Flexibele Leerroute

In onze bijdrage gaan we in op de rol van flexibiliseren bij het oplossen van tekorten op de arbeidsmarkt, de stappen van onze Flexibele Leerroute, de didactische kenmerken van onze school en de wijze waarop we ons daarbij specifiek richten op de manier waarop wat werknemers met werkervaring het beste leren. Denk bijvoorbeeld aan ervaren verplegers die van mbo naar hbo willen gaan. Lees hier het hoofdstuk over de flexibele leerroute.

Academie Werkend Leren Logo Wit
Ontdek jouw unieke leerroute bij Academie Werkend Leren! Met onze persoonlijke begeleiding en unieke leermethode groei jij verder in jouw carrière. Kies uit ons brede aanbod binnen verschillende sectoren en zet de volgende stap!